Collecties

Hieronder vind u onze nieuwste collecties vloeren.

Dakota Oak Minimal Stone Chocolate

Wicanders kurk

BINNENKORT IN ONS ASSORTIMENT! Amorim Wise hydro Natural is de nieuwste evolutie op het gebied van plak kurkvloeren. Kurkfabriek Amorim is wereldleider op het gebied van kurkproducten en staat voor vloeren van hoogstaande kwaliteit.

Lees meer..
Royal Dutch Floor - PGN collectie - Brederode HV Aafje de Jong 03541

Plankenvloeren

Een houten vloer brengt warmte en sfeer in  uw interieur. Een houten vloer past bij elke smaak en in iedere stijl en staan bekend om hun prachtige uitstraling en uitgebreide variëteit in kleuren.

Lees meer..
Quickstep Rise Eiland grijsbruine eik RIGP20291 Coastal Spirit_Ethnic wenge 28282

PVC vloeren

PVC vloeren zijn warm, zacht, geruisloos en echt fijn om op te stappen. De planken zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn voorzien van een uiterst beschermende laag voor langdurig plezier.

Lees meer..
QS classic Quickstep IM1855

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren vallen onder de categorie kunststof vloeren. Kunststof vloeren zijn geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.

Lees meer..
Visgraat met ronde band en bies Hongaarse punt verouderd 2 x gerookt

Traditionele vloeren

De traditionele vloer of anders gezegd de tapisvloer is bij uitstek een vloer waar echt vakmanschap om de hoek komt kijken. Al vanoudsher wordt deze legmethode toegepast

Lees meer..
Frans Molenaar Jolene Blue

Vloerkleden

Vloerkleden maken uw huis nog gezelliger en geven bovendien een warme uitstraling aan uw interieur. Ten Dam Vloeren heeft een zeer uitgebreide collectie vloerkleden.

Lees meer..
bos Bamboe forrest (1)

Bamboe

 Bamboevloeren hebben een unieke uitstraling. Een modern interieur vraagt vaak om een bamboevloer.

Lees meer..
Boneco 2441 W200

Juiste luchtvochtigheid

Om er vooral ’s winters voor te zorgen dat de relatieve luchtvochtigheid bij u niet te laag wordt – met krimpen van het hout en naden tot gevolg.

Lees meer..