Parketvloer schuren

w parketvloer schuren

Heeft u al jaren een mooie parketvloer in uw woning en is deze aan een opknapbeurt toe? Wij kunnen uw vloer weer de uitstraling geven van weleer of de houten vloer juist voorzien van een mooie nieuwe  kleur. Met de huidige afwerkmethoden wordt het onderhoud van uw vloer vaak nog gemakkelijker. Alle krassen, vlekken en deuken zijn sowieso weg te werken.  Ook parketvloeren waar u al jarenlang plezier van heeft gehad, kunnen feilloos worden opgeknapt. De enige voorwaarde is wel dat er nog genoeg ‘body’ op zit. Om exact te bepalen wat uw wensen en mogelijkheden zijn, komt Ten Dam Vloeren eerst bij u thuis langs voor een gedegen advies.

Stof arme schuur techniek!

Groot onderhoud aan uw vloer bestaat uit het schuren van uw parket, gevolgd door een afwerking tot in detail. Gelukkig hoeft u wat dat schuren betreft tegenwoordig geen vrees meer te hebben, want dat doen we geheel volgens de nieuwste stof arme schuur techniek. Zo hoeft u na de renovatie dus niet aan een grote schoonmaak te beginnen!

Gratis vloerinspectie

Vraag nu een gratis vloerinspectie aan en laat u geheel kosteloos en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden om uw vloer een andere uitstraling te geven.

Na het schuren kunnen wij de vloer voor u afwerken met lak, of een (kleur) olie. Mogelijkheden zijn legio.