Werkwijze

 

Totale begeleiding: voor ons een vanzelfsprekendheid

Dankzij onze succesvolle, geheel eigen werkwijze kunnen we u gericht helpen een weloverwogen keuze te maken qua vloer. Een vloer die perfect past bij uw leefwijze, wensen en budget. Niet voor niets garanderen wij een advies op maat, afwerking tot in detail en service zoals u die mag verwachten bij kwaliteitsvloeren.

Zorgeloos tot in detail

Of u nu kiest voor onze bijzondere basiscollectie of puur maatwerk: alles is mogelijk. Vooraf ontvangt u altijd een heldere offerte. En we komen eerst langs om uw ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Ambachtelijk in z’n puurste vorm

Parketleggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Daar maken we bij Ten Dam Vloeren ons al jaren sterk voor. Alles wat we doen is dan ook gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met de beste parketleggers. Stuk voor stuk gedreven mensen die hun vak tot in de finesses beheersen en dat ziet u terug in het resultaat! Dat is wat je noemt ambachtelijk in z’n puurste vorm.

Perfecte service, ook na uw aankoop!

Wij stellen alles in het werk om onze werkplanning af te stemmen op uw wensen. Wij leveren pas op als u volkomen tevreden bent. Maar ook daarna zijn we er voor u. Voor onderhoud, advies of herstelwerk. Wij denken graag met u mee. Want bij Ten Dam Vloeren stellen we graag eer in ons werk.