Aanbiedingen

Hier vind u onze laatste aanbiedingen

Unieke aanbieding! Het Zwitserse topmerk Bauwerk hebben we tijdelijk in de aanbieding. Bauwerk is een merk dat zich richt op perfecte pasvorm en natuurlijke uitstraling.

van € 99,= voor € 79,95

De beste luchtwasser ooit! Deze luchtbevochtiger was alle zwevend stof uit de lucht en bevochtigt tegelijkertijd. Inclusief app voor smartphone.

van € 249,= voor € 225,=

De visgraatvloer zien we weer vaker in woonbladen verschijnen. Deze tijdloze vloer is nu bij Ten Dam Vloeren in de aanbieding. Eiken, gerookt en wit geolied, nu compleet gelegd voor € 99,50.

€ 99,50 compleet gelegd

Wij zijn exclusieve dealer van Royal Dutch Flooring. Kom kijken naar onze ruime collectie Royal Dutch vloeren. De actie op de mooie Royal Dutch Frans Hals is wegens succes verlengd. Van € 79,95 voor € 74,95 per m2.

Van € 79,95 voor € 74,95 per m2 ongelegd

Stoere Sawmarks gelakte duoplank vloer, sindskort in ons assortiment

DuoPlank verouderd bestaat uit een 11 mm berken multiplex en een 3 mm eiken toplaag. Dit hoog kwalitatief, stabiel product is perfect voor zowel privé als projectmatig gebruik en is verkrijgbaar in 4 verschillende unieke afwerkingen. Het heeft de karakteristieke zaagsporen van een lintzaag. Afwerking: Matte lak Toendra, matte lak Engels bruin, matte lak grijs en matte lak donker bruin

€ 54,95 ongelegd

De Nederlandse vloerkledenfabrikant Karpi presenteert in samenwerking met couturier Mart Visser een nieuwe serie vloerkleden. Onder het label 'Mart Visser Carpets' wordt een keuze geboden uit 8 soorten karpetten. De karpetten met een print zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 155x230 cm en 200x290 cm. Het kleurenpalet varieert van lichtgrijs tot indigoblauw. De hoogpolige karpetten in uni kleuren zijn er in standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden; zelfs in een ronde uitvoering.

Vanaf € 239,=